Organisatieservice

Aanpakken

Mijn specialisme is niet een dienst, maar de kennis van je bedrijf. Heb jij uitdagingen op het gebied van administratie en/of marketing? Of heb je een website/webshop nodig? Kijk snel verder wat ik voor je kan doen.

Snel naar diensten

Administratie

Administratie is voor iedere ondernemer noodzakelijk, van zzp'er tot mkb bedrijf. Heb je het gevoel dat er (te) veel tijd in je administratie gaat zitten? Dan kan het vast efficiënter. Neem contact op voor een analyse en actieplan. Geen onnodige rapporten, maar nuchtere en praktische tips. Voorbeelden uit de praktijk vind je in het portfolio. Denk aan projectrapportages, ERP software inrichten, productbladen, (technische) documentatie, verslaglegging, vertalen, etc.

Marketing

Je bedrijf of dienst promoten doe je om meer omzet te behalen, professioneler over te komen of simpelweg om je naamsbekendheid te vergroten. Volgens Organisatieservice is het belangrijk dat je marketing een verhouding is tussen budget, het doel van de promotie en wat het oplevert. Door de kennis van jouw bedrijf bied ik een totaalpakket aan door je te voorzien van content op sociale mediakanalen, website en het ontwerp van advertenties, brochures en huisstijl.

Recente opdrachtgevers

Website/webshop

Je bedrijf, product en/of dienst promoten is zorgen dat je online aanwezig bent. De basis daarvan is een goede website. Wil je producten rechtstreeks verkopen, dan is een webshop het middel om de meeste doelgroepen te bereiken. Ook hiervoor geldt de verhouding tussen het budget en wat de website/webshop je gaat opleveren. Mijn aanpak is het totale proces van je over te nemen. Van design en content, tot hosten en beheren.

Tekst/content

Voor zowel de administratie, marketing en je online diensten heb je o.a. tekst en foto's nodig. Door kennis te maken met je bedrijf en een uitgebreide algemene kennis kan ik tekst voor je schrijven. Daarnaast maak ik gebruik van een spiegelreflexcamera waarmee ik voor mijn opdrachtgevers foto's maak in zowel het bedrijf als op locatie. Deze kunnen worden toegepast op sociale media, website/webshop en in andere marketingselementen.